top of page

VOLUNTARIAT

Si t'agrada el contacte amb els animals i tens una mica de temps per dedica'ls-hi, una de les millors opcions que trobaràs serà el voluntariat. Només et demanarem dues coses:

 

     COMPROMÍS I RESPONSABILITAT ​​​​

 

que són imprescindibles tant per cobrir les necessitats diàries dels nostres peluts, com per la ​bona organització de l'associació i per respectar el temps dels altres companys.

 

 

Si t'agradaria ser voluntari llegeix les opcions que tenim aqui sota i omple la el següent formulari del voluntariat:

                                                                                          

VOLUNTARI ALS REFUGIS

Cada dia hi ha molta feina a fer! S'ha de posar menjar i beure, s'ha de donar la medicació corresponent, s'ha de netejar tota l'estància, s'han de treure a passejar una estona, i com no, també toca la sessió de carícies. En cas de que no puguis complir un horari regular, pots venir només a passejar els gossets, sempre dintre de l'horari que tinguin els voluntaris.​ S​i creus que compleixes aquestes característiques vine a veure'ns. De bon gust t'explicarem més detalladament en què consistirà la teva tasca i et buscarem un dia i un horari que puguis cumplir. A més d'ajudar als animals, aprendràs nous valors, coneixeràs gent meravellosa i passaràs molt bona estona! .

ALTRES TASQUES MOLT IMPORTANTS !!!

Encara que no t'ho sembli, la major part de l'esforç per mantenir la protectora passa desapercebut. És clar que cuidar dels animals és el nostre objectiu final: donar menjar, passejar, trobar-los una família... pero per tal de que tot això sigui possible, hi ha una gran quantitat de feina darrera. Invertim molt de temps en:

 

1. Fer difusió a les xarxes socials.

 

2. Editar i mantenir actualitzats el nostre facebook, pàgina web, canal de youtube, blogs...

 

3. Respondre e-mails...

 

i encara més important que tot això:

 

PENSANT I ORGANITZANT ESDEVENIMENTS PER TAL DE RECAPTAR DINERS!

 

Aquí ens pots ajudar de moltes maneres. Als concerts benèfics per exemple necessitem gran quantitat d'ajut: preparant menjar, organitzant l'esdeveniment, buscant nous grups de música (o amb altres habilitats que puguin col.laborar de forma altruista...)

 

Se t'ocurreix alguna idea més? Alguna cosa que ens pugui ajudar?

 

NO HO DUBTIS!  POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES!  I T'INFORMAREM DE TOT!

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

bottom of page