top of page

OBRAL SOCIAL

Tot i que la principal prioritat de les nostres associacions és el benestar dels animals, la nostra Acció Social va més enllà. Actualment tenim en marxa diversos programes d'ajuda a les persones mitjançant la Teràpia amb animals.​ Com no podia ser de cap altra manera, aquests programes es fan en col·laboració amb les seves respectives associacions i sense cap tipus de contraprestació econòmica, fincançades únicament amb els nostres propis fons.

RESIDÈNCIA EL LLUC-SANT FOST

Cada dissabte rebem un grup d'aproximadament 10 persones d'aquest centre. Passejen els gossets per la muntanya o si ho prefereixen ens ajuden en les tasques de neteja i cura dels animals. El LLuc és un centre residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta ubicat al terme municipal de Sant Fost de Campsentelles. Pertany a l’Associació Cívica d’Ajuda Mútua -ACAM- , que és una entitat sense ànim de lucre declarada d’Utilitat Pública, dedicada al servei i a l’assistència persones i col·lectius amb dependència, sobretot persones amb dependència d’una tercera persona per a les activitats de la vida diària que pateixen o poden patir situacions de marginació, discriminació, pobresa i exclusió per afavorir i estimular la seva autonomia. L’atenció integral de les persones dependents, la seva formació i Inserció laboral, el foment i creació de treball tant en entorns protegits com a ordinaris, la promoció dels serveis socials, culturals i sanitaris, el desenvolupament social i econòmic i la defensa dels seus drets.

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

En els darrers mesos hem iniciat una col·laboració amb l’Àrea de Serveis de mesures penals alternatives del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Les mesures penals alternatives permeten als òrgans judicials (jutges i tribunals) donar una resposta menys aflictiva que les penes privatives de llibertat per la comissió d’una falta o d’un delicte lleu o menys greu, al temps que se salvaguarden els drets de les víctimes. L’internament en un centre és substituït per una mesura que, en la majoria dels casos, consisteix a fer una activitat que comporta un benefici per a la comunitat, abordant així les causes que motiven el delicte i, per tant, s’orienten a reduir el risc de reincidència. A ABAM i APROPA'T col·laborem amb aquestes persones, que acudeixen al nostre centre a realitzar totes les tasques pròpies dels voluntaris per tal de poguer aportar aquest benefici a la societat que els permeti reinserir-se de nou a la societat, adquirint valors d’esforç i companyerisme.

CENTRE ATENCIÓ SOCIO-SANITÀRIA (BADALONA)

Centre d’ Atenció Sociosanitària de Barcelona. Col·laborem en els seus projectes de reinserció social i laboral per ex-toxicòmans.

INFORMACIÓ

Please reload

ANIMALS EN ADOPCIÓ

Please reload

AJUDA'NS

Please reload

SEGUEIX-NOS

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page