top of page

CASA D'ACOLLIDA

Les cases d'acollida són molt importants per poder atendre correctament als animals amb necessitats especials, com són els vellets, els cadellets, els que estan ferits o els malalts, ja siguin crònics o temporals, com post-operatoris, en els quals es necessiten realitzar vàries cures diariàment i/o vigilar més a l'animal.

 

Si estàs pensant en ajudar un animal necessitat però no pots adoptar per motius econòmics... ACULL UN VELLET! Són els animals més fràgils que tenim i per aquest motiu no és convenient que visquin en gàbies (passant fred/calor i sovint compartint espai i menjar amb més companys) . Durant la primavera i estiu arriben molts gatets petits a la protectora que necessiten una atenció especial ja que avegades no arriben a tenir ni un mes així que també pots ajudar acollint un gatet petit. Acostumen a arribar en ventrades i es preferible que els germans segueixin junts. 

 

Si estàs interessat en acollir un animal, tens compromís i ets responsable: consulta'ns! 

 

VOLS ACOLLIR UN ANIMAL A CASA TEVA?

Vols acollir

 

En què consisteix exactament una acollida?

 

- Per ser casa d'acollida s'ha de passar una entrevista prèvia i posteriorment, es signaria un contracte com a casa d'acollida.

 

- La protectora es fa càrrec de totes les despeses veterinàries de l'animal acollit (sempre i quan es portin a algun dels nostres veterinaris col·laboradors) i la protectora també posa a disposició tots els materials que l'animal necessiti (plats/abeujadors, llit, corretja/collar, pipetes, etc).

 

- L'animal acollit segueix estant en adopció. Una acollida NO ÉS una adopció (i per tant, la família d'acollida ha d'acordar dies/horaris de visites en el cas que hi hagin interessats en adoptar aquest animal concret).

 

- La durada de l'acollida dependrà de molts factors. En general, només cerquem cases d'acollida amb temps d'acollida indefinit (per no estressar als animals amb tantes entrades i sortides).

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

bottom of page