top of page

A ABAM i APROPA'T t'oferim un ampli ventall de possibilitats per tal de que hi puguis aportar el teu granet de sorra. Pots fer-ho econòmicament amb l'apadrinament d'un dels nostres animals, fent-te soci, o bé mitjançant una donació puntual, sinó, també et pots unir al nostre grup de Teaming que suposaria la donació mensual de només 1 euro (el preu d'un cafè!). Fes una ullada al nostre merchandising, hi ha coses molt interessants! En el cas que ara no et vagi bé ajudar-nos econòmicament, de ben segur que tindràs una estoneta a la setmana per venir a fer de voluntari. I si cap d'aquestes opcions encaixa amb tu però encara vols ajudar, posa't en contacte amb nosaltres. Hi ha molta feina a fer! Recolzament amb la web, venta de loteria i calendaris, participació en les fires, donació de productes que ja no utilitzes, suport amb fotos i vídeos que ens donin a conèixer, fent difussió a través de xarxes socials, etc. 

 

LA TEVA AJUDA SEMPRE ÉS BENVINGUDA!

Clica amb el ratolí sobre les imatges per conèixer més a fons les diferents opcions:

COL.LABORA

Hi ha animals que necessiten una casa d'acollida de manera temporal o indefinida degut a les seves necessitats especials. Vols saber com els pots ajudar?

CASA D'ACOLLIDA

GRUP TEAMING

El Teaming és una iniciativa solidària que ens ajuda mitjançant microdonacions de només  1 EURO al mes.

ADOPTA

A La nostra pàgina pots veure el gossets, gatets i altres animals que tenim en adopció! Fes una ullada! Són tots preciosos!

VOLUNTARIAT

T'agradaria ajudar-nos? Hi ha moltes maneres en les que pots col.laborar amb nosaltres... Vols saber quines? Fes una ullada a la pestanya de voluntariat.

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

MERCHANDISING

Tenim samarretes de la protectora, bosses de tela amb un disseny exclusiu i un munt de coses més. Mira, mira!!!! :)

INFORMACIÓ

Please reload

ANIMALS EN ADOPCIÓ

Please reload

AJUDA'NS

Please reload

SEGUEIX-NOS

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page