top of page

APADRINA I/O FES-TE SOCI

LLegeix la manera en la que ens pots ajudar si et fas soci o padrí. Si t'agrada alguna d'elles si us plau omple el formulari de soci/padrins que trobaràs aquí. Recorda que necessitem també molta ajuda econòmica per tal de mantenir aquesta protectora. Recorda que pots ajudar-nos fins i tot amb només un euro al mes fent-te del nostre   GRUP TEAMING

 

 

POTS FER-TE SOCI!

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

ABAM MONTGAT     2100-3831-74-0200020447

Els socis són les persones que sostenen el nostre de refugi i a tots el seus animals. GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE! Si et dones d'alta com a soci , podràs contribuir al manteniment de la de la protectora, per que puguem seguir atenent els animals que arriben al nostre refugi. La col·laboració dels socis és fonamental per a la nostre protectora i una de les principals fonts de financiació. 

Per fer-te soci només has d'emplenar el formulari de sota, o fer-ho de forma presencial en el nostres refugis. Suposa una donació mínima de 5 € mensuals que cobrarem de manera trimestral al compte bancari que ens indiquis. La donació continuarà vigent mentre no ens diguis el contrari. La nostra organització necessita socis que puguin sostenir la seva activitat i ajudar al manteniment de nostres animals. A més, permet crear un vincle estret entre l'entitat i la societat de la qual forma part.

Please reload

APADRINAMENT

Moltes persones no tenen temps per desplaçar-se a les nostres instal·lacions per ajudar físicament i tampoc es poden permetre tenir un gos o un gat a casa. L'alternativa a l'adopció i/o al voluntariat és l'apadrinament. Rebràs informació sobre el teu animal apadrinat i podràs visitar-lo sempre que vulguis (en horari del voluntariat). Anima't, tenim molts animalets esperant els seus padrins!

Per apadrinar un animal només has d'emplenar el formulari de sota, o fer-ho de forma presencial en el nostres refugis. L'apadrinament suposa una donació d'un mínim de 10 € mensuals que cobrarem al compte bancari que ens indiquis. L'apadrinament continua vigent mentre no ens diguis el contrari. Si el teu animal de apadrinat és adoptat, pots escollir un altre dels nostres gossos o gats transferir l'apadrinament. Per un petit import pots ajudar moltíssim!  La nostra protectora necessita recursos per mantenir a tots els nostres animals en les millors condicions i aconseguir que puguin tenir una vida millor en una nova llar. Quan apadrines animals, contribueixes a millorar la seva estada a les nostres instal·lacions mentre li busquem una família que l'adopti.

 

Per cert, no és que rar els padrins acabin sent adoptants del seu gos o gat apadrinat!

bottom of page