top of page

ADOPTA

Si t'encanten els animals i ets una persona responsable, a la nostra protectora hi trobaràs algú ben especial que et serà sempre fidel i et retornarà multiplicat tot el carinyo i amor que tu li donis. La majoria dels nostres animalons han estat abandonats o maltractats, i per tant, només coneixen la part més cruel de l'ésser humà. Ara però, està a les teves mans poder-ho canviar. El primer pas per adoptar és omplir i enviar el formulari que trobaràs més avall per tal que et poguem conèixer i així poder analitzar quin animal encaixa millor amb el teu estil de vida. Una altra opció és conèixe'ls directament venint a visitar-los al nostre refugi (ja sigui de gats o de gossos). Per fer-ho, pots contactar-nos per email, telèfon o facebook, i nosaltres t'informarem del procés d'adopció.

El fet que estiguis pensant en adoptar un animal d'una protectora, significa que ets una persona admirable i molt humanitària, però abans de prendre una decisió tan important considera els següents punts:

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

CONDICIONS D'ADOPCIÓ DELS GOSSETS

Els animals s'entregan desparasitats, vacunats, esterilitzats i amb microxip identificatiu. En cas de que l'animal sigui massa jove per ser esterilitzat i/o vacunat, l'adoptant assumeix el compromís de realitzar ambdós tractaments. El seu cost ja està inclòs a les despeses de l'adopció, les quals seràn de 150.

Serà responsabilitat de l'adoptant inscriure al seu gos/gat al corresponent cens d'animals del seu municipi.

CONDICIONS D'ADOPCIÓ DELS GATETS

ADOPCIÓ A: 120€ (GATS MENORS D'1 ANY). REVISIÓ VETERINÀRIA + DESPARASITACIO + XIP + 1ª VACUNA+ ESTERILITZACIÓ).

 

ADOPCIÓ B: 100€ (GATS MAJORS D'1 ANY ). REVISIÓ VETERINÀRIA + DESPARASITACIO + XIP + 1ª VACUNA + ESTERILITZACIÓ.

 

 

Els nostres veterinaris col·laboradors:  Badavet (C/Corts, 33 Badalona) , Bitxos (Carretera d'alella 12, Alella ), ) presentant el document d'adopció. O bé, ens haureu d'enviar el certificat de castració del vostre veterinari.

 

 

 

INFORMACIÓ

Please reload

ANIMALS EN ADOPCIÓ

Please reload

AJUDA'NS

Please reload

SEGUEIX-NOS

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page