ADOPTA

Si t'encanten els animals i ets una persona responsable, a la nostra protectora hi trobaràs algú ben especial que et serà sempre fidel i et retornarà multiplicat tot el carinyo i amor que tu li donis. La majoria dels nostres animalons han estat abandonats o maltractats, i per tant, només coneixen la part més cruel de l'ésser humà. Ara però, està a les teves mans poder-ho canviar. El primer pas per adoptar és omplir i enviar el formulari que trobaràs més avall per tal que et poguem conèixer i així poder analitzar quin animal encaixa millor amb el teu estil de vida. Una altra opció és conèixe'ls directament venint a visitar-los al nostre refugi (ja sigui de gats o de gossos). Per fer-ho, pots contactar-nos per email, telèfon o facebook, i nosaltres t'informarem del procés d'adopció.

El fet que estiguis pensant en adoptar un animal d'una protectora, significa que ets una persona admirable i molt humanitària, però abans de prendre una decisió tan important considera els següents punts:

CONDICIONS D'ADOPCIÓ DELS GOSSETS

Els animals s'entregan desparasitats, vacunats, esterilitzats i amb microxip identificatiu. En cas de que l'animal sigui massa jove per ser esterilitzat i/o vacunat, l'adoptant assumeix el compromís de realitzar ambdós tractaments. El seu cost ja està inclòs a les despeses de l'adopció, les quals seràn de 150.

Serà responsabilitat de l'adoptant inscriure al seu gos/gat al corresponent cens d'animals del seu municipi.

ANIMALS EN ADOPCIÓ

GOSSOS

 

GATS

 

ALTRES

 

INFORMACIÓ

Please reload

CONDICIONS D'ADOPCIÓ DELS GATETS

ADOPCIÓ A: 120€ (GATS MENORS D'1 ANY). REVISIÓ VETERINÀRIA + DESPARASITACIO + XIP + 1ª VACUNA+ ESTERILITZACIÓ).

 

ADOPCIÓ B: 90€ (GATS MAJORS D'1 ANY ). REVISIÓ VETERINÀRIA + DESPARASITACIO + XIP + 1ª VACUNA + ESTERILITZACIÓ.

 

ADOPCIÓ C: 200€ (ADOPCIÓ DE DOS GATS). REVISIÓ VETERINÀRIA + DESPARASITACIO + XIP+ 1ª VACUNA + ESTERILITZACIÓ.

 

Els nostres veterinaris col·laboradors:  Badavet (C/Corts, 33 Badalona) , Bitxos (Carretera d'alella 12, Alella ), Emilio Ferrer ( Montgat) presentant el document d'adopció. O bé, ens haureu d'enviar el certificat de castració del vostre veterinari.

 

 

 

INFORMACIÓ

Please reload

ANIMALS EN ADOPCIÓ

Please reload

AJUDA'NS

Please reload

SEGUEIX-NOS

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Per què vols un animal de companyia?

Adoptar un gos/gat perquè els nens han estat demanant un cadellet pot acabar en un gran error...i és que els animals, igual que les persones, es fan grans. No t'oblidis que alguns d'ells poden estar amb tu molts anys, i que els animals no són regals ni objectes, i mereixen envellir al teu costat.