ABANS D'ADOPTAR...

ADOPCIÓ URGENT

Aquest gosset busca urgentment una casa d'acollida. Per les seves necessitats especials, la seva edat, o el seu estat de salut delicat, els gossets en adopció urgent han de sortir de la protectora el més aviat possible i trobar una família aviat. En aquest cas l'adopció és COMPLETAMENT GRATUÏTA i TOTES LES DEPESES que ocasioni l'animal CORRERAN A CÀRREC DE LA PROTECTORA, INCLÒS EL MENJAR.

HULK

 

EDAT DE NAIXEMENT APROXIMADA:  7 ANYS

MIDA: GRAN

RAÇA: MESTÍS DE PRESA CANARI

Minusvalia: ceguera

 

Sóc en Hulk, un gos gran, molt gran :D. Sóc jove i tinc un gran sentit de la orientació tot i no veure-hi :) Com pots comprendre les meves necessitats són especials. Necessito preferentment un lloc amb espai i persones tranquiles. Al refugi m'estàn coneixent encara i quan passin uns dies més aniràn concretant les meves necessitats. De moment sí que et puc dir una cosa: sóc bo i molt, molt carinyós.

Si ja han adadrinat al Hulk tenim altres animals que necessiten la teva sol.lidaritat. Pots triar-ne un altre o deixar que nosaltres el triem per tu.

 

Per aconseguir que tinguin un futur millor necessitem el teu ajut. Fes un donatiu per una bona causa. Pots ajudar-nos amb un euro al mes!

El fet que estiguis pensant en adoptar un animal d'un refugi, significa que ets una persona responsable i humanitària, però abans de prendre una decissió tan important, considera els següents punts:

ANIMALS EN ADOPCIÓ

INFORMACIÓ

Please reload