top of page

CANICROS

Hola canicrossers !!

Ja s’acosta el dia i us volem informar de les novetats d’aquesta nova edició.

Per aquest any tenim un nou recorregut, més ràpid i més divertit de 8,2 km. Formarem part de la COPA CANICROSS MARESME, juntament amb les curses d’Argentona, Alella, Mataró i Sant Pol de Mar.

 

També tenim una passejada solidaria, amb un recorregut de 3km per a tota la família. El preu és de 5€ per persona (menors de 12 anys és gratuït). Aquest preu inclou el dorsal, botifarra i número per al sorteig de premis. Beguda no inclosa. El recorregut consta de 3Km, apte per a tota la família, tot i que no recomanem fer-ho amb menors de 6 anys.

Tots els diners recaptats seran per col·laborar amb les protectores ABAM i APROPA’T.

Per inscriure’t només has de fer un ingrés de 5€ al número de compte següent, indicant el teu nom complert i “passejada”. També es podrà fer el mateix dia 12 de febrer si queden places lliures

Volem agrairen primer lloc a Ferran Almeida, per pensar en nosaltres per donar els beneficis i pel gran treball que ha realitzat organitzant una carrera com aquesta.


Agraïm també a l'Ajuntament de Tiana en general i especialment la Regidoria d'esports, a Laura García, que ens ha donat recolzament des del primer moment. A l'Alcaldessa Ester Pujol, que va estar amb nosaltres durant tot l'acte entregant els premis i donant el tir de sortida de la carrera que va ser molt emocionant!
A tots els voluntaris que van ser molts: de la protectora, del centre excursionista de Tiana, de Dr. Mascaró.

A Pep Maristany, veterinari de Tiana, a qui sempre tenim molt que agrair.


A tots els sponsors:
MUSSAP, NOCCIOLA, CONDIS, EDUKAO, VETERALIA, TOT MOTOR TIANA, COACH TO TOP, TUSGSAL I PAIRÓ. 

bottom of page