ABANS D'ADOPTAR...

GOS ESPECIAL

Els gossos especials tenen unes necessitats especials, ja sigui pel seu caràcter, per les atencions que se li han de donar o pels requeriments que ha de tenir la seva llar. Si t'agrada aquest gos, possa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem una mica més quines són en aquest cas en particular

BIANCA

 

EDAT: 8 ANYS

MIDA: MITJANA

RAÇA: CREUAMENT DE PITBULL

Hola, sóc la Bianca! Vaig arribar, amb el meu company Chicote, d'una altra protectora que va haver de tancar. Sóc molt obedient i estic ensenyada. Una de les coses que més m'agrada és l'aigua. M'encanta anar a la platja! També gaudeixo molt de les meves joguines: les pilotes que fan sorollets són les meves preferides. Tinc molta força però em porto molt bé quan em passegen, sempre faig cas. Tinc bona relació amb tots els gossos, en poques ocasions m'enfado amb algunes femelles, ja saps... les noies som molt territorials.... en general sóc molt sociable. Necessito trobar aviat una família perquè m'estresso molt aquí tancada al refugi. T'espero!

 

Si ja han adadrinat/adoptat a la Bianca tenim altres animals que necessiten la teva sol.lidaritat. Pots triar-ne un altre o deixar que nosaltres el triem per tu.

 

Apadrinada per: Amparo.R.C

 

Per aconseguir que tinguin un futur millor necessitem el teu ajut. Fes un donatiu per una bona causa. Pots ajudar-nos amb un euro al mes!

El fet que estiguis pensant en adoptar un animal d'un refugi, significa que ets una persona responsable i humanitària, però abans de prendre una decissió tan important, considera els següents punts:

ANIMALS EN ADOPCIÓ

INFORMACIÓ

Please reload